Nieuws en aanbiedingen Schoonheidssalon Beauty Style Leeuwarden

Nieuw en exclusief van GIGI
De 3D Hyalu Fill Eye power cream! Een 3D Hyaluronzuur complex in combinatie met natuurlijk actieve ingredienten zorgt voor de aanpak van:
– Wallen
– Donkere kringen
– Ernstige droogheid
– Zwelling
De gepatenteerde vibratie methode zorgt voor verhoogde opname en stimuleert de doorbloeding. Voor een frisse en uitgeruste oogopslag op alle dagen van de week

Analiseer en werk aan je huid
Na een warme zomer is de Herfst weer in aantocht. DE tijd om je huid weer goed aan het werk te zetten, ook DE tijd voor huidverbeterende behandelingen!
Zoals jullie weten bieden wij veel verschillende behandelingen aan, voor ieder huidprobleem wat, maar welke behandeling kies je dan?
Om hier mee te helpen hebben we een nieuwe analyse behandeling waarbij we gebruik maken van de skin analyzer. Dit apparaat meet je hele huid door en brengt precies in kaart wat jou huid kan gebruiken!

Deze analyse behandeling duurt 30 minuten en bestaat uit het volgende: Korte reiniging, analyse, crème, bespreking + advies.
De kosten van deze behandeling zij € 19,95

Boek je een huidverbeterende kuur? Dan krijg je de analyse behandeling gratis.
Alle huidverbeterende kuren zijn tot 31 Oktober’19 te boeken met 10% korting!

* de eerste behandeling dient plaats te vinden voor genoemde data


Pupa make-up stories
Creëer eenvoudig een look die bij je past met Pupa Make-up Stories Compact!
Ieder pallet bevat 7 tinten oogschaduw waarvan 3 verschillende finishes zodat je kan blijven wisselen.
Mix en match de oogschaduw om jouw favoriete look te creëren.
De zijdezachte en gepigmenteerde oogschaduws zijn langhoudend dus je ooglook ziet er de hele dag perfect uit!


GIGI NUTRI PEPTIDE

”Geef jouw huid een energie injectie”
Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.

Door de jaren heen neemt de energie van de cellen die nodig is om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels en dehydratie van de huid. Vandaag de dag is het duidelijk dat er een directe verbinding bestaat tussen de onderhouden van het regeneratieve proces van de cellen en een gladde,stevige uitziende huid. De nutri peptide behandeling speelt hier op in.


De najaars-look is binnen:
Pupa Candy Punk 
Candy Punk is de prachtige najaarslook van Pupa; een eigentijdse lijn voor een romantische vrouw die ook een pittige kant heeft. In deze collectie domineert de harmonie van tegenstellingen vakkundig: romantiek en punk komen samen.
De ogen zijn intens en magnetisch met een groot aantal reflecties dankzij Candy Punk 3D eyeshadow. De lippen hebben een matte afwerking met Candy Punk I’m Matte en bijpassende lipliner.
Het gezicht word verlicht met een poederachtige gloed door de Candy Punk Blush. De nagels worden prachtig belicht en kunnen afgewisseld worden door zacht roze en 3D parelmoer antraciet.
De romantische punkstijl vindt zijn maximale expressie, en decoreert ook het haar met kleurrijke tinten violet en roze met Color Candy Punk-Hair Mask!