Epionce therapeutische diepte peeling Huidverbetering Leeuwarden

Epionce peeling systeem
Herstelt  de kracht van uw huid

De meeste huidverzorgingsproducten zijn tijdelijke oplossingen die aan de oppervlakte blijven. De unieke benadering van Epionce levert een mix van actieve plantaardige ingrediënten die diep in de huid dringen. Dit zorgt voor een sterkere en betere barrièrefunctie van de huid die kan helpen bij het bestrijden van de effecten van veroudering en ziekten, terwijl tegelijkertijd wordt bijgedragen aan het voorkomen van destructieve ontstekingsfactoren in de huid.epionce05

Welke resultaten kan ik verwachten?
Epionce is samengesteld om het eigen herstellend vermogen van de huid te verbeteren door het bestrijden van schadelijke externe factoren en tegelijkertijd de barrièrefunctie van de huid te herstellen. Het resultaat is een gladde, stralende huid die optimaal werkt.

Epionce peeling systeem brengt verbetering bij:

  • Huidveroudering
  • Rosacea
  • Psoriasis
  • Acné
  • Pigmentatie
  • Eczeem

Klinisch bewezen resultatenepionce peeling
Aan de Epionce producten liggen harde wetenschappelijke studies ten grondslag. Het is geen product dat meedoet aan trends van huidverzorging. Alle klinische studies van Epionce zijn door internationaal erkende en onafhankelijke onderzoeksinstituten uitgevoerd en voldoen aan de hoogste standaard voor klinische studies waarbij het volledige eindproduct is gebruikt.

 

Prijzen Epionce diepte peeling
Losse behandeling € 124,95 inclusief verzorgingsproducten.
Kuur a 4 behandelingen.  € 450,- inclusief verzorgingsproducten
Bij een kuur wordt u 1x in de 4 weken behandeld.

 

Schoonheidssalon Beauty Style, ook voor huidverbetering Leeuwarden