Elektrisch ontharen Leeuwarden bij Schoonheidssalon Beautystyle

Elektrische epilatie is een behandeling om storende haren definitief te verwijderen. elektrisch ontharen Leeuwarden
Er wordt gebruik gemaakt van een minuscuul steriele naald, waarmee haren één voor één behandeld zullen worden. De naald glijdt langs de haar in het haarzakje om vervolgens enkele seconden stroom te geven. Door de stroom ontstaat warmte in het haarzakje, waardoor de haar beschadigt en vernietigd wordt.

De behandeling varieërt van tijdsduur, afhankelijk van haardikte en groeifase waarin de haar zich bevindt. Helaas zijn niet alle haren na één behandeling definitief verwijderd. Voor de eerste behandeling vind altijd een intake gesprek plaats waardoor er meer tijd gerekend word.

Door middel van coagulatie kunnen er kleine wondjes onderhuids ontstaan, dezen verdwijnen nadat de huid geheeld is. Wel is hier verantwoord mee om te gaan. Hier informeren wij u tijdens de behandeling over.

Behandelmogelijkheden
Alle haren soorten kunnen behandeld worden met elektrische epilatie. Donker, dunne en dikke haren kunnen worden behandeld maar ook grijze, witte, blonde en rode haren worden hiermee behandeld, omdat deze niet geschikt zijn voor licht- of lasertherapie.


Voordelen van elektrische epilatie zijn:

  • het werkt bij bijna alle soorten haar (ongeacht kleur en dikte)
  • na de behandeling zijn (meestal) alle haren weg
  • het is per behandeling goedkoper dan laser- of lichtbehandelingen

Er word 15 minuten  per keer gerekend, meestal zijn er meerdere behandelingen nodig. De specialiste zal dit met u bespreken.

Prijs elektrisch ontharen:  € 24,95 per 15 minuten

Heeft u vragen of wilt u informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
Schoonheidssalon Beauty Style
Elektrisch ontharen Leeuwarden