De laatste tijd krijgen wij veel negatieve berichten van mensen die ons verwarren met Beauty Styles die op Facebook goedkoop producten verkopen en niet leveren. Wij vinden dit erg vervelend en willen graag duidelijk maken dat wij niks met deze partij te maken hebben!

Schoonheidssalon Beauty Style

U wordt hartelijk ontvangen in een professionele salon met 3 behandelruimtes met huiselijke sfeer.  
Schoonheidssalon Beauty Style is gespecialiseerd in huidverbeterende behandelingen en permanente make-up.
Na een uitgebreide intake of analyse behandeling kunnen wij u precies vertellen wat we voor uw huid wens kunnen betekenen.
Ook kunt u genieten en ontspannen van een schoonheidsbehandeling met de huidproducten van Mineral Care en GiGi Cosmetics. De behandeling wordt afgesloten met een dag make-up, hier wordt het professionele merk PUNE voor gebruikt.
Er is keuze genoeg uit diverse behandelingen en verwennerij.
Voor meer informatie kunt u altijd bellen of bekijk alle informatie op onze website.

Schoonheidssalon Beauty Style heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in huidverbetering met Cosmedix, microneedling, microdermabrasie, therapeutische dieptepeelingen, elektrisch ontharen, acne behandelingen. De laatste twee behandelingen worden vergoed door de ziektekostenverzekeraar, mocht u hier recht op hebben. Daarnaast volgen wij regelmatig masterclasses om up to date te blijven met de verschillende behandeltechnieken in de permanente make-up.
Ook bieden wij verschillende wimper behandelingen aan, zoals wimperextensions en Lashlifting.

Een uitgebreid assortiment aan behandelingen waardoor we voor iedereen wat kunnen betekenen.

Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende informatie kunt u op alle dagen telefonisch contact opnemen. Om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd voor u gereserveerd wordt, werken wij alleen op afspraak.

De salon is geopend op:

MaandagGesloten
Dinsdag9.00 – 18.00 uur
Woensdag9.00 – 21.00 uur
Donderdag9.00 – 21.00 uur
Vrijdag9.00 – 18.00 uur
Zaterdag9.00 – 14.00 uur
De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 7 reviews.