Schoonheidssalon Beauty Style

U wordt hartelijk ontvangen in zeer ruime salon met huiselijke sfeer. Hier kunt u genieten en ontspannen van een schoonheidsbehandeling met de huidproducten van Mineral Care, Darphin en GiGi of huid verbeterende behandelingen met Epionce therapeutische diepte peelingen, Ester C peeling en verschillende huid verbeterende apparatuur. Het bekende Italiaanse make-up merk Pupa maakt een behandeling compleet. Er is keuze genoeg uit diverse behandelingen en verwennerij. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of bekijk de prijslijst op deze website.

Schoonheidssalon Beauty Style heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de permanente make-up, microneedling, microdermabrasie, mesotherapie, therapeutische peelingen en verschillende wimper behandelingen zoals wimperextensions en Lashlifting. Maar ook voor de reguliere behandelingen en pedicure bent u van harte welkom.

Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende informatie kunt u op alle dagen telefonisch contact opnemen. Om er voor te zorgen dat er voldoende tijd voor u gereserveerd wordt, werken wij alleen op afspraak.

De salon is geopend op:

MaandagGesloten
Dinsdag9.00 – 18.00 uur
Woensdag9.00 – 21.00 uur
Donderdag9.00 – 21.00 uur
Vrijdag9.00 – 18.00 uur
Zaterdag9.00 – 14.00 uur
De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.