Salon Beauty Style voor een schoonheidsbehandeling in Leeuwarden

Sinds 1998 bestaat Schoonheidssalon Beauty Style in Leeuwarden en met ruim 25 jaar ervaring is het vak een passie geworden. Voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies, professionaliteit en vakkennis bent u aan het juiste adres.schoonheidsspecialiste leeuwarden

U wordt hartelijk ontvangen in zeer ruime salon met huiselijke sfeer. Hier kunt u genieten en
ontspannen van een schoonheidsbehandeling met de huidproducten van Mineral Care, Darphin of huid verbeterende behandelingen met Epionce therapeutische diepte peelingen, Gigi Ester C peeling en verschillende huid verbeterende apparatuur. Het bekende Italiaanse make-up merk Pupa maakt een behandeling compleet. Er is keuze genoeg uit diverse behandelingen en verwennerij. Voor meer informatie kunt u altijd bellen of bekijk de prijslijst op deze website.

Schoonheidssalon Beauty Style heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in de permanente make-up, microneedling, microdermabrasie, mesotherapie, therapeutische peelingen en verschillende wimper behandelingen als wimperextensions, Lashlift en Lashcoat (semi permanente mascara) . Maar ook voor de reguliere en pedicure bent u van harte welkom.

Voor het maken van een afspraak of vrijblijvende informatie kunt u op alle dagen telefonisch contact opnemen. Om er voor te zorgen dat er voldoende tijd voor u gereserveerd wordt, werken wij alleen op afspraak.

De salon is geopend op:

Maandag Gesloten
Dinsdag 9.00 – 18.00 uur
Woensdag 9.00 – 21.00 uur
Donderdag 9.00 – 21.00 uur
Vrijdag 9.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9.00 – 14.00 uur

Tot ziens bij Schoonheidssalon Beauty Style : voor elke schoonheidsbehandeling in Leeuwarden!