Darphin huidverzorging en huidverbetering

Darphin is het merk uit Parijs waarmee zelfs de meest kritische vrouwen hun huid verzorgen vanwege de perfecte resultaten. Bij Darphin worden de mooiste botanische ingrediënten gecombineerd met professionele expertises. Wanneer gebruikers de huidverzorging ervaren, waarderen zij vooral de sensorische formules en de prachtige resultaten, die de bijzondere behandelingen en productlijnen laten zien en voelen. Darphin heeft daarnaast speciale massagetechnieken ontwikkeld die het resultaat van de behandelingen versterken.

De filosofie van Darphin

De filosofie van Darphin is ontworpen en bedacht door Pierre Darphin. Hij opende in 1958 zijn eigen beauty instituut in Parijs. Daar ontwikkelde hij een uitgebreid huidverzorgingsprogramma gewijd aan huidverbetering gecombineerd met gevoel van welzijn.

De schoonheid van een vrouw wordt niet alleen bepaald door hoe ze eruit ziet maar ook door hoe ze zich voelt.

Op deze filosofie is het Darphin concept gebouwd. Darphin is een merk dat zich richt op het selecteren en testen van de fijnste actieve ingrediënten, het wetenschappelijk combineren van ingrediënten en het ontwikkelen van heerlijk geurende en verwennende texturen. Omdat elke huid uniek is, creëerde Darphin oplossingen op maat voor elk huidtype en elk huid probleem, om elke klantbehoefte te vervullen. Darphin heeft voor elke huid passende behandelingen en producten. Na de gepersonaliseerde huidanalyse volgt het tailor made huidverzorgingsprogramma van Darphin, bestaande uit een afgestemd behandelplan, een intensief werkend Serum, een Essentiële Olie Elixir (’s nachts) en een hydraterende, corrigerende en beschermende crème.

Op deze manier werkt Darphin op drie verschillende niveaus om de huid in optimale conditie te brengen en te houden.

  1. Serum: Een snelwerkend effectief product die specifieke huidproblemen corrigeert, zorgt voor huidverbetering en de huid in de diepte voorzien van onmisbare dagelijkse voedingstoffen.
  2. Aromatische olie: Herstelt het evenwicht in de huid, laat de huid stralen, stimuleert het natuurlijke afweersysteem en verbetert de werking van andere verzorgingsproducten.
  3. Crème: hydrateerd en beschermt de huid en gaan huidveroudering tegen.
De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.