Couperose verwijderen Leeuwarden bij Schoonheidssalon Beauty Style

Couperose zijn kleine chronisch verwijde bloedvaatjes, die voorkomen in het gelaat. Deze vaatjes komen vooral voor op de wangen, neus en kin. Door verschillende oorzaken, zoals erfelijke aanleg en blootstelling aan sterk wisselende temperaturen (denk b.v. aan de sauna) worden deze vaten wijder. Omdat ze niet vanzelf verdwijnen en vooral cosmetisch storend kunnen zijn, kunnen we deze verwijderen d.m.v. elektrische coagulatie.
couperose verwijderen Leeuwarden

 

 

 

 

 

Elektrische coagulatie is een behandeltechniek waarbij goedaardige huidaandoeningen zoals couperose worden weggebrand. Met behulp van stroom en een zeer dun naaldje wordt het bloedvaatje verwarmd en zo dicht gesmolten. Het naaldje wordt warm, waardoor de eiwitten in het bloedvaatje oplossen, het bloed stolt en het couperose vaatje trekt weg.

Door deze behandeling ontstaan kleine wondjes, en kunnen korstjes ontstaan.
Het is belangrijk om hier vooral niet aan te komen, en deze zo veel mogelijk te ontzien van make-up. Ook raden wij aan om de huid goed te beschermen tegen zonlicht.

Er word 15 minuten  per keer gerekend, het kan zijn dat er meerdere behandelingen nodig zijn. De specialiste zal dit met u bespreken.

Prijs couperose verwijderen:  € 22,50 per 15 minuten

Heeft u vragen of wilt u informatie? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.
Schoonheidssalon Beauty Style Leeuwarden