Cosmetisch arts

 De behandelingen van onze cosmetisch arts Drs. F Nayebi mogen weer plaats vinden!

Voor de duidelijkheid: dit gaat dus alleen om de medisch/cosmetische behandelingen, welke door de cosmetisch arts uitgevoerd worden.
Voor alle andere behandelingen die wij als salon aanbieden  blijven de deuren vooralsnog tot 20 mei gesloten.

Schoonheidssalon Beauty Style vindt het belangrijk om de maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen om te snelle toename van besmetting met het coronavirus (COVID-19) te voorkomen.
Gezondheid staat voorop, daarom willen we graag met iedereen die een afspraak heeft het volgende afspreken:
Is het antwoord op 1 van de volgende vragen “ja”, stel de afspraak dan uit en bel ons hier over.

– Heeft u Corona?
– Heeft uw huisgenoot/gezinslid Corona?
– Bent u korter dan 2 weken terug genezen van Corona?
– Heeft u 1 of meerdere van de volgende van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn benauwdheid, koorts?
– Heeft uw huisgenoot/gezinslid 1 van de symptomen?

Ook vragen we iedereen voor de afspraak met Drs. Nayebi, maar ook voor personal shop momenten of het afhalen van producten op tijd te komen, niet te vroeg, niet te laat. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er niet te veel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn in de salon. Ook creëren wij een 2e wachtkamer en hanteren wij strenge hygiëne maatregelen waarbij de richtlijnen van het RIVM leidend zijn.

De behandelingen met de cosmetisch arts kunnen gepland worden op:
– Vrijdag 15 mei

– Donderdag 25 juni

Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch ingepland worden op 058 2120922.

Cosmetisch arts KNMG Faegheh Nayebi is een BIG- geregistreerd arts die promoveerde tot doctor in de geneeskunde in 2007 aan de universiteit van Groningen. 

Zij heeft een grote passie voor de medisch esthetiek en is een klantvriendelijke enthousiaste cosmetisch arts. Het uitvoeren van cosmetische behandelingen en begeleiden van de klanten vind zij erg boeiend. Door het volgen van trainingen en workshops blijft ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met veilige injectables.

“Er is een trend in de cosmetische geneeskunde: steeds meerdere plastisch chirurgische operaties worden vervangen door verschillende injectables met een mooi en natuurlijke resultaat. En dus steeds veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden om de veroudering te vertragen.”

Drs. F. Nayebi is aangesloten bij de NVCG( Nederlandse Vereniging Cosmetische geneeskunde) en gespecialiseerd in niet-chirurgische gelaatsverjongende behandelingen. BIG- registratienummer 3990 8625 101

Tarieven

Botuline toxine A (botox)

  • 1 zone  € 120,-
  • 2 zone’s  € 199,- 
  • 3 zone’s  € 289,-
  • Wenkbrauwlift € 75,-
  • Anti-transpiratie behandeling € 395,-

Fillers

  • Juvederm fillers v.a € 150,-
  • 1 cc € 325,-
  • Radiesse fillers v.a € 395,-

Cosmetisch arts KNMG Faegheh Nayebi komt op verschillende data bij ons.
Deze dagen kunt u vrijblijvend langs komen voor een intake gesprek. In dit gesprek zal Drs. Nayebi vertellen wat er mogelijk is en wat voor u geschikt is. Na dit gesprek kunt u besluiten of u een botox- en/of injectables behandeling wilt. Dit kan gelijk deze dag of u kunt hier nog over nadenken en later een afspraak maken.

Wilt u informatie of een afspraak maken met Drs. Nayebi bel dan voor een afspraak: 058-212 09 22

De waardering van schoonheidssalonbeautystyle.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 3 reviews.