Cosmetisch arts Leeuwarden

Drs. Faegheh ( Fara ) Nayebi is een BIG- geregistreerd arts die promoveerde tot doctor in de geneeskunde in 2007 aan de universiteit van Groningen. botox leeuwarden

Zij heeft een grote passie voor de medisch esthetiek en is een klantvriendelijke enthousiaste cosmetisch arts. Het uitvoeren van cosmetische behandelingen en begeleiden van de klanten vind zij erg boeiend. Door het volgen van trainingen en workshops blijft ze op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen met veilige injectables.

“ Er is een trend in de cosmetische geneeskunde: steeds meerdere plastisch chirurgische operaties worden vervangen door verschillende injectables met mooi en natuurlijke resultaten. En dus steeds veiligere en minder ingrijpende mogelijkheden om de veroudering te vertragen.”
Drs. F. Nayebi is aangesloten bij de NVCG( Nederlandse Vreniging Cosmetische geneeskunde) en gespecialiseerd in niet-chirurgische gelaatsverjongende behandelingen. BIG- registratienummer 3990 8625 101

Tarieven
Botuline toxine A (botox)

1 zone  € 120,-
2 zone’s  € 199,-  
3 zone’s  € 289,-
Wenkbrauwlift € 75,-
Anti-transpiratie behandeling € 395,- * NU voor € 345,- geldig in de maand mei ’19

Fillers
Juvederm fillers v.a € 150,-
1 cc € 325,-
Radiesse fillers v.a € 395,-

Drs. Nayebi komt op verschillende data bij ons.
Deze dagen kunt u vrijblijvend langs komen voor een intake gesprek. In dit gesprek zal Drs. Nayebi vertellen wat er mogelijk is en wat voor u geschikt is. Na dit gesprek kunt u besluiten of u een botox- en/of injectables behandeling wilt. Dit kan gelijk deze dag, of u kunt hier nog over nadenken en later een afspraak maken.

Wilt u informatie, of een afspraak maken met Drs. Nayebi bel dan voor een afspraak : Schoonheidssalon Beauty Style
Marnixstraat 39, 8913 GV Leeuwarden
Telefoonnummer 058-212 09 22