Nieuws en aanbiedingen Schoonheidssalon Beauty Style Leeuwarden

GIGI NUTRI PEPTIDE
”Geef jouw huid een energie injectie”
Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.
Door de jaren heen neemt de energie van de cellen die nodig is om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels en dehydratie van de huid. Vandaag de dag is het duidelijk dat er een directe verbinding bestaat tussen de onderhouden van het regeneratieve proces van de cellen en een gladde,stevige uitziende huid. De nutri peptide behandeling speelt hier op in.
Wil jij deze intensief voedende huidverbeterende behandeling ervaren?
Deze zomer is de behandeling met introductie kortingen te boeken!
GIGI Nutri Peptide behandeling € 74,95 NU € 69,95

 


Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate
Retinol met botanische bestanddelen voor een jonger uitziend gezicht en jeugdige ogen: 60 capsules voor eenmalig gebruik in een glazen pot van 50 ml, voldoende voor een kuur van 2 maanden. Youth Retinol Oil Concentrate bevat voedende botanische oliën. Het verbetert de celdeling, hydrateert en laat de huid er voller uitzien. De vacuüm, ondoorschijnende capsules beschermen het retinol tegen licht en lucht, waardoor het z’n kracht blijft behouden. Dermatologisch getest voor gezicht en ogen.

Vernieuwde Rose Aromatic Care en nieuwe Rose Hydra-Nourishing Oil Cream
Deze heerlijke nieuwe crème en vernieuwde olie bevatten een nieuwe formule met een unieke drievoudige mix van rozenextracten:
  • De roos, voor verzachtende eigenschappen en hydratatie
  • Essentiële rozenoliën, voor verfrissing en hydratatie
  • Rozenwas, voor de hydraterende eigenschappen
Rose Aromatic Hydra-Nourishing
Deze elixir laat de huid zichtbaar egaal achter, hydrateert en geeft de huid een stralende gezonde glow.
Rose Hydra-Nourishing Oil Cream
Deze weelderige oliecrème verzorgt een complete hydratatie, biedt de huid comfort en bevrijdt de huid van een trekkerig gevoel.
Beide producten zijn getest in de Franse Alpen. Dit is de koudste regio van Frankrijk en staat bekend om zijn koude en droge winters; de beste plaats om producten te testen die hydratatie en comfort moeten bieden!

Deze vloeibare oogschaduw Pupa Milano is waterproof.

De liquid oogschaduw maakt de ogen intens glanzend met een metaalachtige kleur.
De kleur blijft urenlang zitten. De ideale oogschaduw voor een vlekkeloze, stralende en opgeladen blik.

Verkrijgbaar is 12 sprankelende kleuren.