Nieuws en aanbiedingen Schoonheidssalon Beauty Style Leeuwarden

De laatste limited edition van dit jaar: De kerstlook is binnen!

Pupa Rock & Rose is een mix van make-up en fashion waarbij de nieuwste trends in herfsttinten met elkaar gecombineerd worden.
De ogen zijn levendig met driedimensionale metallic finish en een opvallend, iriserend uiterlijk.
Met de Rock&Rose Metalmatt lip fluid krijgen de lippen een mat metallic effect. De unieke, ultra sensoriële textuur geeft eem perfect eigentijdse make-up.

De look word stralend af gemaakt door de Rock&Rose Highlighter.

 


Vernieuwde Rose Aromatic Care en nieuwe Rose Hydra-Nourishing Oil Cream
Deze heerlijke nieuwe crème en vernieuwde olie bevatten een nieuwe formule met een unieke drievoudige mix van rozenextracten:
  • De roos, voor verzachtende eigenschappen en hydratatie
  • Essentiële rozenoliën, voor verfrissing en hydratatie
  • Rozenwas, voor de hydraterende eigenschappen
Rose Aromatic Hydra-Nourishing
Deze elixir laat de huid zichtbaar egaal achter, hydrateert en geeft de huid een stralende gezonde glow.
Rose Hydra-Nourishing Oil Cream
Deze weelderige oliecrème verzorgt een complete hydratatie, biedt de huid comfort en bevrijdt de huid van een trekkerig gevoel.
Beide producten zijn getest in de Franse Alpen. Dit is de koudste regio van Frankrijk en staat bekend om zijn koude en droge winters; de beste plaats om producten te testen die hydratatie en comfort moeten bieden!

Fijne herfstaanbieding: Darphin-behandeling met een massage

Deze mooie combinatie van een Darphin-behandeling en een massage kunt u eigenlijk niet laten lopen. Tijdens de massage maken we gebruik van verwarmde schelpen, die een intens warm gevoel afgeven en een prettige druk op uw lichaam geven. Resultaat? Nog meer ontspanning en een heerlijk gevoel van rust.
De behandeling duurt 75 minuten en kost € 57,50. En voor slechts € 6,50 extra kunt u ook nog uw wenkbrauwen of wimpers laten epileren, verven of harsen. Heeft u al een afspraak staan voor een andere behandeling en wilt u die liever omboeken naar deze verwenbehandeling? Dat kan: bel ons, dan regelen we dat!


Darphin After Holiday Box

Speciaal voor na de vakantie, om uw huid weer wat extra te verwennen en te voeden, heeft Darphin de After Holiday-box t.w.v. € 183,00 samengesteld. U kunt hem nu kopen voor € 99,95. Laat deze kans niet schieten, want u betaalt nu alleen maar voor het serum (Hydraskin Serum, 30 ml) en de olie (Vetiver Aromatic Care, 15 ml). De rest krijgt u gratis:

  • Hydraskin Light, 30ml
  • Luxe sample van Wrinkle corrective eye contour crème, 5ml
  • Luxe oogspiegel

 

U kunt deze box kopen in de salon. Als u geen tijd heeft om langs te komen, dan mag u de box ook reserveren en hem later ophalen.

 


Deze vloeibare oogschaduw Pupa Milano is waterproof.

De liquid oogschaduw maakt de ogen intens glanzend met een metaalachtige kleur.
De kleur blijft urenlang zitten. De ideale oogschaduw voor een vlekkeloze, stralende en opgeladen blik.

Verkrijgbaar is 12 sprankelende kleuren.