Gigi nutri peptide Huidverbetering Leeuwarden

”Geef jouw huid een energie injectie”
Technologische en natuurlijke ingrediënten worden gecombineerd voor snelle en optimale resultaten op het gebied van anti-aging.
Door de jaren heen neemt de energie van de cellen die nodig is om de natuurlijke structuur van de huid te ondersteunen aanzienlijk af. Als gevolg hiervan verliest de huid geleidelijk zijn vermogen om het verouderingsproces te vertragen wat leidt tot rimpels en dehydratie van de huid. Vandaag de dag is het duidelijk dat er een directe verbinding bestaat tussen de onderhouden van het regeneratieve proces van de cellen en een gladde,stevige uitziende huid. De nutri peptide behandeling speelt hier op in.
Vernieuwing van binnen uit
X50 Photoglow
Het belangrijkste actieve bestanddeel van nutri peptide is de x50 photoglow, een capsule van slechts 220 nanometer. Deze capsule is omhuld in een polymere schaal met verbindende peptiden. De peptiden herkennen de receptoren op de huidcellen, verbinden ze en laten het active ingrediënt in elke capsule oplossen in de cellen.
De x50 photoglow als cosmetische drone werkt volgens het principe van fotomodulatie. Fotomodulatie bestaat uit het gebruik van lichtstralen als energiebron voor de behandeling van de huid. De energie wordt geactiveerd in de huidlagen en initieert de processen die de functies en het uiterlijk van de huid verbeteren. Een ware energieinjectie voor de huid.
Andere belangrijke actieve anti-aging werkstraffen zijn onder meer:
Laracare:
Extract van de lariksboom in Noord-Amerika.
Hentowhite:
Gebaseerd op een resorcinol-derivaat.
Rendens’in:
Extract van guggulplant.
Hyaluronzuur:
Een vochtinbrengende booster.
Prijzen
GIGI Nutri Peptide behandeling € 74,95 NU € 69,95
Deze behandeling is alleen los te boeken en is ieder moment van het jaar mogelijk indien adviezen correct worden nageleefd.